Over ons

Cras media is actief op internet sinds het jaar 2000. Sinds die tijd hebben we ons gespecialiseerd in bedrijfsgidsen en startpagina's. In Nederland ligt onze basis maar we zijn ook actief in het buitenland zoals België en de United Kingdom.

Missie

Wij willen onze bezoekers zo snel mogelijk naar de door hun opvraagde informatie begeleiden. De bezoeker staat bij ons echt centraal, dat is onze missie. We streven hier naar een optimale gebruikerservaring en met de veranderende technieken staat dit nooit stil. Daarbij willen we de voordelen van op internet gevonden worden voor iedereen beschikbaar stellen. Dus ook als een bedrijf geen eigen website heeft, dan kan hij bij ons zijn belangrijkste informatie kwijt, zoals openingstijden, telefoonnummer, adres en bedrijfsnaam. We proberen met onze sites een zo uniform mogelijk platform aan te bieden waarbij onze gebruikers vanzelfsprekend de juiste informatie vinden. Daarnaast creëren we een zoekmachine die gemaakt is op de wensen van onze klanten.  We monitoren dit nauwlettend en horen ook graag van onze gebruikers wat zij wel of niet als prettig ervaren. Een paar keer per jaar houden we enquêtes onder onze bezoekers om dit nauwkeurig te kunnen meten.

Door de afgelopen 15 jaar enorme aantallen data te verwerken hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan omtrent het zoveel mogelijk automatisch verwerken van onze aanvragen en het tegengaan van spam of onjuiste informatie. Tevens hebben we hier veel geleerd om de efficiency van onze serveromgeving te optimaliseren. Konden we het in het begin aan met één server, nu draait er een heel cluster van servers om alle websites goed te laten draaien. De websites moeten snel reageren,want iedereen wil zijn pagina snel geladen hebben, ongeacht het aantal bezoekers wat op dat moment deze informatie wil zien. De snelheid van onze website is iets wat we continue in de gaten houden en wat we erg belangrijk vinden.

Veiligheid

Beveiliging is in het hart van onze applicaties ingebouwd.  Zo worden al onze sites beveiligd met een SSL verbinding, worden ze dagelijks gescand op kwetsbaarheden en eventuele malware en maken we gebruik van beproefde technologieën in onze applicaties met bewezen beveiligingsfuncties die u als bezoeker, maar ook als websitebeheerder de maximale bescherming bieden.

Mobiliteit

Daar de wereld steeds mobieler wordt en iedereen op ieder moment informatie nodig heeft ontwikkelen we steeds meer mogelijkheden voor mobiele services. We zorgen er nu voor dat de websites afgestemd zijn op mobiele telefoons en tablets zodat onze applicaties een verlengstuk zijn van de mobiele apparatuur. Ook hier staat de ontwikkeling niet stil en er zullen de aankomende tijd meer en meer devices worden toegevoegd, denk aan bijvoorbeeld Google Glas of aan de Apple iWatch.

“Cras” is het Latijns voor “ morgen” en Cras media kan dankzij haar flexibiliteit, de gekozen structuur en gebruikte methodes snel en slim inspelen op de evolutie van de behoeften van onze klanten van morgen.